MJbosman april 9, 2020
Hay Matin tafellamp

De Matin Tafellamp van Inga Sempé

De sierlijke HAY Matin Tafellamp van HAY is zowel robuust als elegant door zijn gepolijste messing frame. De katoenen kap herinnert me aan de plisse lampen die vroeger de schouw sierde van mijn grootouders. De lamp is verkrijgbaar in meerdere, voor de ontwerpen van Sempe herkenbare, kleuren. Wat ontzettend fijn is, is dat dit vernuftige design stapsgewijs dimbaar is via de schakelaar op het snoer. De Matin Tafellamp is voorzien van een geïntegreerde LED lichtbron. Een poëtisch, nostalgisch ontwerp, super geschikt voor een minimalistische inrichting zoals die van ons. Maar hij weet zich ook goed staande te houden in een eclectisch huis, zeker in een van de speelse kleuren!

HAY Matin Michiel Bosman
Hay Matin Sempe

Het frame van de Matin Tafellamp is gemaakt van gepolijst messing staaldraad met matzwarte elementen voor de lichtvoorziening. De sierlijke kap is gemaakt van geplooid katoen.

Ik ben heel benieuwd of deze lamp ook bij jullie op het verlanglijstje staat! Ik ben er in ieder geval onwijs blij mee en ik kan niet wachten om er in ons nieuwe huis een plekje voor te vinden.

We zijn inmiddels een jaar bezig met het verbouwen van ons huis! Nieuwsgierig naar onze verbouwing? Bekijk hier onze interieur inspiratie en verbouw tips

Met dank aan Mister Design!

Liefs, Michiel

Deze blog schreef ik in samenwerking met Mister Design. Ik werk alleen samen met merken waar ik inspiratie vandaan haal en die passen bij mijzelf en mijn blog.