HAY Matin Tafellamp!

Ik moet nog even wachten met het geven van een plek aan deze toffe lamp in ons nieuwe huis, we zijn voorlopig nog wel even bezig met verbouwen! Ik zal meer over onze verbouwing delen in een komende blog! Je kan in ieder geval alle ins and outs volgen op mijn Instagram! Gelukkig kon ik er nog even van genieten in onze vorige woning voordat hij zou verdwijnen in een doos tussen al onze andere spullen voor de komende maanden.

Ik heb het natuurlijk over de HAY Matin tafellamp die ik kreeg via Mister Design, ontworpen door Inga Sempe voor HAY. HAY heeft al een aantal geweldige collecties ontworpen in samenwerking met grote merken en ontwerpers. En ook deze samenwerking stelt niet teleur! Ik was enorm enthousiast over de samenwerking met de Franse ontwerper Inga Sempe. Ik ken Sempe van de ‘Ile W153’ klemlamp waar ik al tijden weg van ben.

De sierlijke Matin Tafellamp van HAY is zowel robuust als elegant door zijn gepolijste messing frame. De katoenen kap herinnert me aan de plisse lampen die vroeger de schouw sierde van mijn grootouders. De lamp is verkrijgbaar in meerdere, voor de ontwerpen van Sempe herkenbare, kleuren. Wat ontzettend fijn is, is dat dit vernuftige design stapsgewijs dimbaar is via de schakelaar op het snoer. De Matin Tafellamp is voorzien van een geïntegreerde LED lichtbron. Een poëtisch, nostalgisch ontwerp, super geschikt voor een minimalistische inrichting zoals die van ons. Maar hij weet zich ook goed staande te houden in een eclectisch huis, zeker in een van de speelse kleuren!

 

Ik ben heel benieuwd of deze lamp ook bij jullie op het verlanglijstje staat! Ik ben er in ieder geval onwijs blij mee en ik kan niet wachten om er in ons nieuwe huis een plekje voor te vinden. Met dank aan Mister Design!

 

Liefs,

Michiel

 

 

Deze blog schreef ik in samenwerking met Mister Design. De blogs die ik schrijf voor samenwerkingen zijn altijd eerlijk en ik werk alleen samen met merken waar ik inspiratie vandaan haal en die passen bij mijzelf en mijn blog.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *