#IKEACLUB Kick-Off Event!

Vandaag was het zo ver: hét IKEA Event. Een tijdje geleden ben ik gevraagd om IKEA Ambassadeur te worden. Samen met nog negen anderen vormen we de #IKEAClub. Ik maak graag gebruik van een aantal van mijn IKEA meubels en vond dat ik een samenwerking met zo’n leuk bedrijf niet mocht laten liggen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met de producten die ik de komende maanden mag ontvangen!

Nu hoor ik je denken, Ikea ambassadeur, wat houdt dat dan in? De komende zes maanden krijg ik elke maand een IKEA inspiratiebox. In deze box kunnen nieuwe producten zitten die ik als eerste mag testen en reviewen. Ook echte IKEA klassiekers komen aan bod. Aan de hand van thema’s ga ik deze producten aan jullie laten zien. Elke maand iets nieuws en elke maand weer iets anders. Spannend he? Alle IKEA ambassadeurs gebruiken de hashtag #IKEAClub, dus als je benieuwd bent wie er nog meer mee doen hou dan deze hashtag de komende maand in de gaten!

Vandaag was een prachtige dag! We ontmoeten elkaar in het Service Office van IKEA in Amsterdam. Hier startten we de ochtend met elkaar beter te leren kennen aan de hand van elkaars foto’s en feeds. Hierna kregen we een rondleiding door het Service Office. Bijzonder om een kijkje te mogen nemen achter de schermen. Na een lunch en een rondleiding door IKEA Amsterdam werden de boxen uitgedeeld. Wat er in de box zit blijft nog even een geheim!

Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen rondom dit project. Onze inrichting is best wel specifiek. Ik hou van natuurlijke kleuren, minimalistische vormgeving en het maken van mooie sfeerbeelden. Dus hoe dit gaat uitpakken is voor mij ook een grote verrassing. Ik heb er in ieder geval zin in om er mee aan de slag te gaan en er mijn eigen draai aan te geven! Ik hoop dat jullie hier net zo benieuwd naar zijn als ik!

Fijne avond,

Liefs,

Michiel

 

 

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *