ABOUT


Welkom op mijn blog! Mijn naam is Michiel (29). Ik woon samen met Tomas in Utrecht. We wonen in een jaren 50 appartement vlakbij het centrum van de stad. Utrecht is de stad waar ik vandaan kom en mij thuis voel. Na mijn studie voor Beeldend Therapeut ben ik Pedagogiek gaan studeren. Inmiddels werk ik als begeleider van een kind met down binnen het regulier onderwijs. Bijzonder en inspirerend werk om te doen! Tomas studeerde op de Hogeschool voor de Kunsten en werkt nu als schoenontwerper.

Naast mijn werk op school ben ik veel in huis bezig met stylen en fotograferen. Deze blog is de plek waar ik mijn inspiratie voor wonen, styling en alles wat ik mooi vind wil delen.

Al van jongs af aan heb ik interesse gehad in kunst en verzamelen. Niet voor niets wordt ons interieur gekenmerkt door deze elementen. Ik verzamelde de gekste dingen. En nog steeds gaan we vaak samen op pad op zoek naar nieuwe vondsten. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op mijn instagram!

Ik schrijf graag over nieuwe trends, ontwerpen, kunst of mensen met een bijzonder en creatief verhaal. Ik ben benieuwd wat je van mijn blog vindt! Stuur gerust een mailtje naar info@michielbosman.nl als je wilt samenwerken, of vul het contact formulier in.

Veel leesplezier! Michiel