MijnUtrecht: Op bezoek bij FEST Amsterdam!

Vorige week donderdag opende de tweede winkel van FEST Amsterdam haar deuren in mijn thuisstad Utrecht! Echt te gek! Naast deze winkel is er natuurlijk de flagshipstore in de Amsterdamse Pijp. Voor FEST een geweldige stap binnen groeiend bedrijf dat zich inmiddels heeft gevestigd binnen de interieurwereld. En voor mij een mooie eerste stap voor een nieuw onderdeel binnen mijn blog: MijnUtrecht! Het lijkt me geweldig om de komende maanden op bezoek te gaan bij (interieur)winkels, fijne plekken om een hapje te kunnen eten en andere hotspots binnen Utrecht! Lijkt jullie dit wat!? #mijnutrecht!

Het merk FEST Amsterdam is in 2013 opgericht door Femke Furneé, vanwege een groeiende behoefte naar mooi en betaalbaar design. Ze ontwerpen hun producten zelf of werken samen met geweldige ontwerpers, zoals Mae Engelgeer, de Intuitiefabriek en David Derksen.

De showroom is inspirerend en heeft een prettige, open sfeer. Ze hebben de inrichting clean en luchtig gehouden. De mooie kleuraccenten geven de winkel een warme sfeer waarin elk item komt tot zijn recht. Er is een goede combinatie tussen accessoires en meubels. Met veel voorbeelden van styling mogelijkheden, dat is natuurlijk het grote voordeel van een fysieke winkel!

Ik werd warm ontvangen met een kopje koffie en een fijn gesprek. De nieuwe winkel in Utrecht is te vinden aan de Lange Janstraat vlakbij de Neude en het Janskerkhof. Fijn om een nieuwe interieurwinkel in de buurt te hebben om inspiratie op te doen! Zeker een aanvulling op het huidige interieuraanbod in de Utrechtse binnenstad.

Naast de mooie producten die FEST verkoopt kun je in de winkel ook terecht voor interieuradvies. Het is een fijne plek om gewoon even langs te gaan en rond te snuffelen. De winkel is dichtbij ons huis, dus ik zal er zeker vaker langs gaan! Mocht een bezoekje aan Utrecht al langer op je planning staan, dan is dit zeker de motivatie die je nodig hebt om echt te gaan

Wil je meer weten over het merk FEST amsterdam? Kijk dan even op de website of zoek ze op op Instagram @festamsterdam

 

Liefs,

X

Michiel

 

  1. Pingback: Mijn favorieten van FEST Amsterdam – Meubelactie – Michiel Bosman

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *