Mirage deken van Ferm Living!

Een nieuw kleed voor op de bank, om fijn onder te verdwijnen. Iets wat ik het liefst het hele jaar door doe, al zijn het maar alleen mijn voeten. De Mirage deken van Ferm Living vond ik terwijl ik scrolde door de design accessoires van MisterDesign op zoek naar een nieuw kleed voor op de bank. Het ontwerp is speels en abstract, meer uitgesproken dan jullie van mij gewend zijn. Een fijn kleuraccent bij ons in de woonkamer. Een kleed hoeft niet alleen fijn te zijn tijdens de wintermaanden. Ook voor de komende zachte zomeravonden is het fijn om een kleed binnen handbereik te hebben, om net wat langer te kunnen genieten van de lange avonden buiten. Het kleed is zo geweven dat de voor en achterkant verschillen van kleurstelling. Handig om op deze manier te kunnen variëren, het ene moment meer en het andere moment minder kleur. Fijn voor mensen zoals wij, een neutrale basis in huis, maar af en toe behoefte aan wat kleur. Vooral Tomas vindt het fijn om wat kleur om zich heen te hebben. Best of both worlds zullen we maar zeggen!

Trine Andersen
Trine is de oprichtster van Ferm Living en startte haar bedrijf in 2005 na eerst werkzaam te zijn geweest in de modebranche. Ferm Living staat voor betaalbaar, eigentijds design, gespecialiseerd in woonaccessoires. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een retro twist, een stijl die duidelijk terug te zien in haar ontwerpen voor Ferm Living. Samen met haar echtgenoot Martin heeft ze de leiding over Ferm Living.

Mirage Deken
De jacquard-geweven deken is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren met ieder hun eigen kunstzinnige compositie van vormen. Trine Andersen heeft de deken ontworpen! De dekens zijn van 100% katoen en zijn van een mooie, stevige kwaliteit. Echt een fijne deken voor op de bank of voor over je bed, wat ook goed kan omdat het warmer en zwaarder uitgevoerd is dan bijvoorbeeld een plaid.Ferm Living
De naam ‘Ferm’ is afgeleid van de uitdrukking ‘ferm på fingrene’ wat ‘goed met de vingers’ betekent. Ferm Living staat voor het creëren van een persoonlijke leefruimte, een reflectie van verlangens en dromen. Een plek waar we onszelf kunnen zijn, de echte waarde dingen van kunnen realiseren en ons thuis kunnen voelen. Ferm Living probeert de contrasten van het leven vorm te geven door in hun ontwerpen gebruik te maken van zachte vormen, rijke texturen, diepen kleuren, rijke patronen en onverwachte details toe te voegen. De vogel in het logo symboliseert de vrijheid en mogelijkheden voor wat betreft het kiezen van een richting. De gebruikte materialen kenmerken zich door puurheid: biologisch katoen, gerecycled papier, leer, hout, porselein en metalen. Simpel gezegd, Ferm Living is voorstander van eerlijke materialen en geeft de voorkeur aan duurzame en biologische alternatieven waar mogelijk. Ik schreef eerder een blog voor MisterDesign waarin ik samen met Ellis producten van ferm Living style voor een Tafelmanieren blog, nieuwsgierig? Je vindt de blog hier!

Zijn jullie net zo’n fan van Ferm Living als ik!? En wat is jullie favoriete meubelstuk of accessoire? Ik ben benieuwd! Mister Design beschikt over een enorm assortiment Ferm Living producten en deze zijn direct uit voorraad leverbaar!

 

Liefs,

Michiel

 

 

Deze blog schreef ik in samenwerking met Mister Design. De blogs die ik schrijf voor samenwerkingen zijn altijd eerlijk en ik werk alleen samen met merken waar ik inspiratie vandaan haal en die passen bij mijzelf en mijn blog.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *