Opening Kunstuitleen POP UP!

Yes! Na een paar maanden is het vandaag eindelijk zo ver, Kunstuitleen Utrecht gaat weer open. Tijd voor een feestje dus! De hele dag ben je welkom om langs te komen en te genieten van kunst, muziek en een drankje. Dit betekent natuurlijk ook dat ik het depot weer in kan duiken, op zoek naar een prachtig nieuw werk voor in huis. Ik loop al tijden rond met het idee om een sfeervol, subtiel stilleven te zoeken. Wie weet vind ik binnenkort weer iets moois! Waarschijnlijk totaal iets anders dan ik van te voren van plan was…

Hou in ieder geval mijn Instagram de komende tijd in de gaten want ik mag een toffe GIVE AWAY doen samen met Kunstuitleen Utrecht! Binnenkort meer hier over.

 

Zoals jullie wellicht weten heeft er een flinke brand gewoed bij Kunstuitleen Utrecht. Een groot deel van de collectie is hier helaas bij beschadigd. En niet alleen de kunstwerken hebben flink te lijden gehad. Ook het pand heeft veel schade opgelopen. Ik fiets er elke dag langs, de rooklucht was de eerste dagen goed te ruiken op straat. Heftig!

Via verschillende vlogs heeft de Kunstuitleen iedereen op de hoogte proberen te houden van alle ontwikkelingen. Natuurlijk ook over de kunstwerken. Deze zijn allemaal ondergebracht op een speciale locatie waarbij ze door een gespecialiseerd bedrijf zijn gerestaureerd op een bijzondere manier. Hier kun je de vlog bekijken waar hier meer over wordt verteld.

Maar de geweldige mensen bij de Kunstuitleen zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze hebben hard gewerkt om alles weer op de rit te krijgen. Er moest veel geregeld worden! En uiteraard met goed resultaat. Op een top locatie in de binnenstad van Utrecht is de tijdelijke Pop-Up van Kunstuitleen Utrecht te vinden. Echt een hele gave plek! En zoals van ouds kun je weer op zoek naar een prachtig werk binnen de veelzijdige kunstcollectie.

 

Ook de winkel heeft een kleine update gehad. Het servies van onder andere Hester de Wolff is er nu te koop! Ellis en ik fotografeerde haar werk recentelijk voor Tafelmanieren. Maar ook de gave mobielen van Flensted (deze heb ik stiekem al mee naar huis genomen om een mooi plekje te geven!) en het BAM Keramiek van Lisanne van Zanten en Natasja Schrijvers zijn nog gewoon te koop.

 

Uiteraard ga ik vandaag ook een kijkje nemen bij deze nieuwe hotspot van Utrecht! Ben je niet in de gelegenheid om langs te wippen? Hou dan op Instagram mijn stories in de gaten en kijk mee!

Enjoy! Michiel

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *