Piled on the Move!

Over Loof
Het bedrijf kent een lange familie geschiedenis. In 1946 start Jan van Zandvoort samen met twee partners een kleine meubelfabriek dat zich specialiseert in houten bedden. Het bedrijf wordt een succes en zijn zoon Ton bouwt het familiebedrijf uit. De bedden zijn tot over de grens gewild. Onder de naam Treco ontwikkeld het bedrijf als maker van moderne meubels voor de slaapkamer.
In 2008 treed Ward van Zandvoort in de voetsporen van zijn vader en grootvader een neemt het meubelbedrijf over, dat sinds 2016 onder de naam Loof gaat. Een inspirerende naam die recht doet aan de kern van de zaak: hout. Berken en massief eiken en beuken gewonnen uit duurzaam beheerde Europese bossen. Dit is de hoogwaardige basis voor elk bed.

Piled on the move
Met Piled geeft ontwerper Joost van der Vecht een herinterpretatie aan de bijzettafel door deze te transformeren tot een modulair en stapelbaar (wand) meubel. De elementaire vorm gecombineerd met de warme uitstraling van eikenhout maakt dat Piled zich leent voor vele omgevingen. Ik stylde de Piled meubels op twee verschillende plekken in huis, de werkkamer en de woonkamer. Geen grote uitdaging, aangezien de meubels zich perfect lenen voor alle mooie spulletjes die ik graag laat zien. Hou je net zoveel van stillevens creëren en het tonen van je mooie spullen of bijzondere verzamelingen, dan is dit meubel perfect voor jou!

Voor Piled on the move gaat de Piled serie het land weer door om gestyled te worden door verschillende bloggers en stylisten op instagram. Een inspirerend initiatief om de diversiteit van het meubel te laten zien. De volgende stop is Marieke, beter bekend als Verdenius op Instagram. Ik ben fan van haar styling en fotografie en daarom onwijs benieuwd naar hoe zij het meubel zal stylen! Houd de #piledonthemove in de gaten voor alle Piled-inspiratie!

Liefs,

Michiel

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *