KUNSTUITLEEN UTRECHT

Alweer een jaar mag ik mijzelf blogger van Kunstuitleen Utrecht noemen. Als kunstliefhebber duik ik maar al te graag het depot van de Kunstuitleen in, op zoek naar verborgen schatten. Ik ben inmiddels al veel werken tegengekomen waarvan ik zeker weet dat ik niet de enige ben die de schilderijen inspirerend vind! Natuurlijk valt er meer te lenen dan alleen schilderijen. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod fotografisch werk, etsen, zeefdrukken bronzen beelden, design en installaties. Nieuwsgierig geworden? Hier vind je de berichten die ik heb geschreven voor Kunstuitleen Utrecht!

 

Kunstuitleen Utrecht heeft een bijzondere uitleencollectie van bijna 7000 kunstwerken met als belangrijkste kenmerken kwaliteit en diversiteit. De kunstwerken zijn aangekocht van professioneel beeldende kunstenaars waardoor bekende internationale, nationale en regionale kunstenaars zijn vertegenwoordigd in de collectie.

In juni vorig jaar heeft er een vreselijke brand gewoed bij de Kunstuitleen op de St. Jacobsstraat. Maar de geweldige mensen bij de Kunstuitleen zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze hebben hard gewerkt om alles weer op de rit te krijgen. Er moest veel geregeld worden! En uiteraard met goed resultaat. Op een top locatie in de binnenstad van Utrecht is de tijdelijke Pop-Up van Kunstuitleen Utrecht te vinden. Echt een hele gave plek! En zoals van ouds kun je weer op zoek naar prachtig werk binnen de veelzijdige kunstcollectie.

Aangezien de restauratiewerkzaamheden op de St. Jacobsstraat nog even zullen duren, is de Pop Up Kunstuitleen in hartje Utrecht voorlopig nog geopend!

Aangepaste openingstijden:
Dit zijn onze nieuwe openingstijden op het Oudkerkhof 48:
Woensdag t/m zaterdag: 11.00 – 17.00 uur
Zondag 13.00 – 17.00 uur

Pop up Kunstuitleen Utrecht (locatie 2018)
Oudkerkhof 48
3512 Utrecht
030 286 19 80
info@kunstuitleenutrecht.nl

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *