Tafelmanieren #11 – HUSK Ceramics

Gedreven door de passie / obsessie voor porselein zijn Simone en Suzan werkzaam als zelfstandig productontwerpers, gespecialiseerd in het werken met porselein. Ze houden zich bezig met het ontwikkelen en produceren van het porseleinwerk van collega-productontwerpers, als uitvoerend keramisten, en het ontwerpen en ontwikkelen van eigen productreeksen. Het liefst zien ze dat hun producten optimaal gebruikt worden, als gebruiksvoorwerp of als constructieve uiting.

Al eerder schreef ik over Suzan Becking en haar gezamenlijke project met Studio Toimii. Ze ontwikkelden BAKKIE. Een sprekend en eigenzinnig servies voor dagelijks gebruik. Vormgegeven vanuit functionaliteit met oog voor detail is het servies ideaal voor intensief gebruik. Hier kun je deze blog terug lezen.

Momenteel werken Suzan en Simone samen verder onder de naam HUSK. Binnenkort komt de nieuwe website en webshop online. Hiervan houd ik jullie zeker op de hoogte! Je kunt ze nu al volgen op Instagram @huskceramics.

Voor de foto’s hebben we ons laten inspireren door de minimalistische foodstyling foto’s die we zo mooi vinden en vaak voorbij zien komen. Een natuurlijke en lichte uitstraling, passend bij HUSK en trouw aan onze minimalistische styling. De foto’s van Suzan en Simone zijn gemaakt op hun aterlier in de Vechtclub XL, waar ze momenteel werken. Een mooie, frisse, open ruimte met veel groen en moois om te zien.

Hebben jullie de gouden tip voor ons volgende Tafelmanieren project? Laat het zeker weten! Er is nog zoveel moois te ontdekken.

 

Liefs,

Michiel

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *