TAFELMANIEREN #7 – Ellis & Michiel X Mister Design

Onze eerste blog sinds lange tijd is een feit! En wat voor een! Namens MisterDesign mochten Ellis en ik onze passie voor fotografie en styling inzetten en design accessoires kiezen voor onze serie Tafelmanieren. Deze blog zullen we voortaan ook delen op ons eigen Instagram account @ellisenmichiel

Zoals ik schreef in de update blog over onze plannen en waar we staan met Ellis & Michiel, is Ellis een paar maanden geleden verhuisd. Een prachtig huis, maar een grote verbouwing. Het bleek onverwacht de perfecte locatie te zijn voor onze nieuwe shoot! De kale muren, de scheuren in de wanden, de versleten vloer en de stoffige paneeldeuren. Dé ingrediënten voor sfeervolle en verhalende beelden, uit het moment gegrepen.

De producten die we uitkozen zijn van het Scandinavische merk Ferm Living. Een merk waar we beiden al tijden weg van zijn! MisterDesign heeft een enorm aanbod aan Scandinavisch design. Zeker het bekijken waard! Voor onze foto’s gebruikten we producten uit de Ripple collectie en de Circle Kandelaar. Allemaal stuk voor stuk mooie ontwerpen die de eenvoud van ambacht en materiaal benadrukken. Alle producten van Ferm Living zijn vervaardigd van mooie materialen en bezitten prachtige details. Neem bijvoorbeeld de kopjes uit de Ripple Collectie. Helder glas, eenvoudig design en het sobere decor van Ellis haar huis versterkt het minimalistische design. De Circle kandelaar is overigens niet alleen geschikt voor de wintermaanden. Het messing laat zich goed lenen voor een voorjaarstafereel. Combineer het geheel met mooie bloemen, eenvoudige takken of je favoriete planten en je hebt de perfecte combinatie tussen natuur en design.

De ontwerpen en accessoires van Ferm Living zijn bedoeld voor de kleine, maar betekenisvolle momenten binnen het dagelijkse leven. In ons geval, het genieten van elkaar tijdens de momenten dat we elkaar kunnen zien. Nu we eens per maand afspreken zijn deze momenten des te belangrijker geworden. En wat beter dan te genieten van onze favoriete ontwerpen van Ferm Living. En overigens makkelijk in gebruik. Ik heb de vreselijke tic om al m’n mooie kopjes af te wassen met de hand, omdat ik het niet aandurf ze in de vaatwasser te doen. Gelukkig hoef ik daar met deze kopjes geen zorgen over te hebben.

Ferm Living is van ons beiden altijd al een favoriet merk geweest. Extra leuk dus dat we deze producten namens MisterDesign mochten gebruiken om deze beelden te creëren. We zijn benieuwd naar jullie reactie! Laat ons weten via Instagram wat jullie vinden en vertel ons wat het volgende merk moet zijn dat we op de foto zetten!

Zin om met ons samen te werken voor een #tafelmanieren? Let us know! De koffie staat altijd klaar!

 

Liefs,

Ellis & Michiel

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *