Update Ellis & Michiel

Even een korte update! Ellis en ik zijn de afgelopen weken super druk geweest! Ik heb er een nieuwe baan bij gekregen naast mijn huidige werk. Ook Ellis heeft een nieuwe baan waarbij ze aanzienlijk meer werkt en daarnaast is ze ook nog verhuist. Voorheen konden we naar elkaar op de fiets, nu zitten we zeker een uur in de auto. Allemaal obstakels die ons er de afgelopen tijd van weerhielden om samen aan de slag te gaan.

Gelukkig hebben we elkaar kort geleden kunnen zien in haar nieuwe huis. Wat een paleisje! Een prachtig huis, maar een grote verbouwing. En aangezien ze zelf veel van de verbouwing op zich nemen, neemt ook dat veel tijd in beslag. Toch hebben we nu een manier gevonden om elkaar met meer regelmaat te zien, zodat we weer actief aan de slag kunnen! Zin in! Achter de schermen zijn we bezig met concepten uitwerken en mensen benaderen voor samenwerkingen, en er komen weer toffe projecten aan!

Hierbij Alvast een sfeerimpressie voor het komende project! We kijken er erg naar uit weer wat mooie foto’s te schieten! En om onze foto’s weer met jullie te delen. Het laat misschien even op zich wachten, maar wie wat bewaart die heeft wat!

Voor alle nieuwe volgers kijk even op mijn blog onder het kopje TAFELMANIEREN om al ons vorige werk te zien. Ben jij nou zelf een vormgever, keramist, designer of creatieveling en zie je een samenwerking wel zitten? Schroom je niet en stuur ons een berichtje, we horen graag van je!

Fijne avond,

X

Michiel

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *